Näyttelyt

Markku-Piri-ja-Lasismi--näyttelyMarkku Piri & Lasismi

Markku Pirin 2017–2018 kiitetyn Italian kiertueen näyttely editoituna versiona ja Lasismi osuuskunnan Joonas Laakson, Kaappo Lähdesmäen ja Kimmo Reinikan uusia lasiteoksia.

Lataa esite näyttelystä!

 

 

 

 

 

 

 

hlinna_infopdf_A4_fi_v04-10Maanpäällinen paratiisi – Markku Pirin muotoilua ja taidetta Hämeenlinnan Taidemuseossa 23.11.2013 – 2.2.2014

Hämeenlinnan näyttelyssä taidemuseon Engel-rakennuksen alakerrassa on esillä yli 30 vuotta poikkitaiteellista suunnittelutyötä tehneen, suvereenisti materiaalista toiseen liikkuvan Markku Pirin menestyksekkäästi maailmaa vuosina 2011–2012 kiertänyt näyttelykokonaisuus; Pirin uusinta tuotantoa, painokankaisiin ja taidelasiin keskittyen.

Lataa esite näyttelystä!

Markku Pirin 30-vuotistaiteilijajuhlanäyttely

S

Syksyllä 2009 Tampereen taidemuseo ja TR-1 taidehalli järjestivät Markku Pirin 30-vuotistaiteilijajuhlanäyttelyn. Retrospektiivinen näyttely sai kiitosta ja oli syksyn yleisöennätys Tampereella. Kaksi vuotta myöhemmin näyttely johti kiertueeseen ”The Spirit of Paradise”, joka esittelee Pirin uusinta tuotantoa, sisustuskankaita, taidelasia, valokuvia. Kiertue alkoi Madridista ja jatkui Barcelonasta Lissaboniin, Berliiniin ja Washington DC:in.

Suunnitelmissa on, että näyttely toteutuu vielä New Yorkissa ja Hämeenlinnan taidemuseossa. Kummankin näyttelyn yhteydessä julkistui laaja kirja.

LUE LISÄÄ

Lataa Elämän työ.pdf

Lataa The Spirit of Paradise.pdf